Back-up & Uitwijk
Verzekerd zijn van continuïteit
Applicaties en data zelf inrichten en onderhouden. Voor veel bedrijven is dit nog steeds de beste oplossing voor (een deel van) hun IT-landschap. Maar wat als jouw organisatie een DDOS-aanval te verwerken krijgt? Wat als een stroompiek de voedingen overbelast of wat als er brand uitbreekt in het datacenter? Voor zulke calamiteiten is het noodzakelijk uit te kunnen wijken naar een secundaire omgeving. Onze Back-up & Uitwijk dienst voorziet precies daar in: enkel jullie Data back-uppen of de gehele omgeving op een externe locatie kunnen starten zodra een calamiteit plaatsvindt, met Advisor gaan jullie altijd snel weer aan de slag.

Voor wie is back-up & uitwijk bedoeld?
Elke organisatie heeft een calamiteitenplan nodig. Soms is een back-up van de data al voldoende, soms moet de gehele IT-omgeving binnen enkele uren weer in de lucht zijn. Voor organisaties die nog geen (volledige) Cloud-strategie hebben is het belangrijk om een Back-up & Uitwijk strategie te hebben om te voorkomen dat calamiteiten de bedrijfsprocessen stilleggen.

Kenmerken en voordelen van back-up & uitwijk

Continuïteit gewaarborgd

De back-up van gegevens en/of uitwijk van bedrijfsprocessen worden bij een externe hostingpartij ondergebracht, waardoor jouw bedrijfscontinuïteit is gewaarborgd.

Waarom kies je voor Back-up & Uitwijk bij Advisor?

Bij het bepalen van de juiste strategie en het inrichten van de Back-up & Uitwijk-omgeving, helpt de uitgebreide kennis en ervaring van Advisor ervoor dat jij altijd de juiste oplossing krijgt, op maat gemaakt. Samen doorlopen we elke stap, bepalen we de richting en zorgen we er voor dat jullie data altijd veilig blijft.

Wil jij onnodig verlies van belangrijke data binnen jouw organisatie voorkomen? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 - 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
'Advisor sprong eruit in termen van flexibiliteit, professionaliteit en continuïteit.'
Back-up & Uitwijk samengevat in enkele punten:
Sluit calamiteiten uit
Data altijd veilig opgeslagen
Back-up van je ICT-omgeving

Meer over Cloud

Bekijk alles
Advisor ICT Solutions wint aanbesteding online werkplekken DGMR

Advisor ICT Solutions heeft de aanbesteding van DGMR - Ingenieurs en adviseurs van de toekomst – recentelijk gegund gekregen voor de outsourcing van haar IT omgeving. De opdracht...

Lees meer
Grafische cloud werkplek

In sommige beroepen zoals in de bouwsector, architectuur en grafisch design, blijft het lastig om thuis of op locatie te werken. Omdat de bestanden waarmee gewerkt wordt zo...

Lees meer
Office 365 back-up

Nu steeds meer organisaties hun gegevens opslaan in de cloud van Microsoft, denken gebruikers ervan ten onrechte dat er altijd een back-up van hun Office 365 omgeving beschikbaar...

Lees meer
Onderdeel van