Advisor ICT solutions logo

Back-up & Uitwijk

Verzekerd zijn van continuïteit
Applicaties en data zelf inrichten en onderhouden. Voor veel bedrijven is dit nog steeds de beste oplossing voor (een deel van) hun IT-landschap. Maar wat als jouw organisatie een DDOS-aanval te verwerken krijgt? Wat als een stroompiek de voedingen overbelast of wat als er brand uitbreekt in het datacenter? Voor zulke calamiteiten is het noodzakelijk uit te kunnen wijken naar een secundaire omgeving. Onze Back-up & Uitwijk dienst voorziet precies daar in: enkel jullie Data back-uppen of de gehele omgeving op een externe locatie kunnen starten zodra een calamiteit plaatsvindt, met Advisor gaan jullie altijd snel weer aan de slag.

Voor wie is back-up & uitwijk bedoeld?
Elke organisatie heeft een calamiteitenplan nodig. Soms is een back-up van de data al voldoende, soms moet de gehele IT-omgeving binnen enkele uren weer in de lucht zijn. Voor organisaties die nog geen (volledige) Cloud-strategie hebben is het belangrijk om een Back-up & Uitwijk strategie te hebben om te voorkomen dat calamiteiten de bedrijfsprocessen stilleggen.

Kenmerken en voordelen van back-up & uitwijk

Continuïteit gewaarborgd

De back-up van gegevens en/of uitwijk van bedrijfsprocessen worden bij een externe hostingpartij ondergebracht, waardoor jouw bedrijfscontinuïteit is gewaarborgd.

Waarom kies je voor Back-up & Uitwijk bij Advisor?

Bij het bepalen van de juiste strategie en het inrichten van de Back-up & Uitwijk-omgeving, helpt de uitgebreide kennis en ervaring van Advisor ervoor dat jij altijd de juiste oplossing krijgt, op maat gemaakt. Samen doorlopen we elke stap, bepalen we de richting en zorgen we er voor dat jullie data altijd veilig blijft.

Wil jij onnodig verlies van belangrijke data binnen jouw organisatie voorkomen? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 – 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
'Advisor sprong eruit in termen van flexibiliteit, professionaliteit en continuïteit.'
Back-up & Uitwijk samengevat in enkele punten:
Sluit calamiteiten uit
Data altijd veilig opgeslagen
Back-up van je ICT-omgeving

Meer over Cloud

Bekijk alles
Kostenbesparing door overname IT-platform

De vertrouwde hardware in de serverruimte op kantoor is niet geschikt voor een grootschalige digitaliseringsstrategie en niet toekomstbestendig. De publieke cloud is flexibel en kan de workload in...

Lees meer
Hoe zet jij de cloud in om slimmer en beter te werken?

Overal toegang tot je bestanden en apps, zonder zorgen over beheer; de cloud maakt het mogelijk. Veel bedrijven verhuizen dan ook steeds meer processen naar de cloud. Misschien...

Lees meer
Advisor ICT Solutions wint aanbesteding online werkplekken DGMR

Advisor ICT Solutions heeft de aanbesteding van DGMR - Ingenieurs en adviseurs van de toekomst – recentelijk gegund gekregen voor de outsourcing van haar IT omgeving. De opdracht...

Lees meer
Onderdeel van