Advisor ICT solutions logo

Endpoint Protection

Betrouwbare beveiliging voor al je devices
Cyberdreigingen komen van alle kanten. Daarom is het belangrijk om verschillende verdedigingslinies te hebben op alle devices waar jij en je collega’s dagelijks mee werken. Een van deze verdedigingslinies is Endpoint Protection.

Wat is Endpoint Protection?

Endpoint Protection is een slimme beveiligingsoplossing voor je werkplekken. Het bestaat uit speciale antivirussoftware die we op alle endpoints in je organisatie installeren. Bij endpoint moet je denken aan je laptops en desktops, maar ook (virtuele) servers en tablets vallen hieronder. Al deze endpoints kunnen we voorzien van deze beveiligingssoftware.

Na de initiële installatie zorgen we ervoor dat deze software continu up-to-date blijft. Op afstand voeren we deze updates door. Makkelijk voor jou én voor je collega’s. Het is ook mogelijk om op afstand in te zien welke endpoints goed beveiligd zijn, en welke niet. Zo kun je gericht actie ondernemen als dat nodig is.  

Kenmerken en voordelen van Endpoint Protection

Optimaal beveiligd

Alle endpoints in de organisatie worden optimaal beveiligd met speciale antivirussoftware. Zo ben je optimaal beveiligd tegen onder andere hackers en ransomware.

Altijd up-to-date

Onze medewerkers zorgen ervoor dat de antivirussoftware van de laatste updates wordt voorzien, zodat dit niet ten koste gaat van de beveiliging. Dit gebeurt op afstand, zodat je er niets van merkt.

Altijd een pakket dat bij je past

In de dienst Endpoint Protection kun je kiezen tussen drie pakketten: Essential, Advanced en Managed.

  • Essential Endpoint Protection: Binnen dit pakket vallen de software-installatie en het inrichten van de monitoringomgeving. De software installeren we op alle endpoints, periodiek doen we een volledige scan van de werkplek en je krijgt online inzicht in de status van de antivirus.
  • Advanced Endpoint Protection: Als toevoeging op het Essential-pakket, controleren onze gespecialiseerde medewerkerts bij het Advanced pakket periodiek of de genomen beveiligingsmaatregelen nog voldoende zijn.
  • Managed Endpoint Protection: Aanvullend op het Advanced-pakket vallen bij het Managed-pakket de werkzaamheden die nodig zijn om een probleem op te lossen onder de abonnementsprijs. Dit houdt ook in dat je onbeperkt met al je vragen over Endpoint Protection terechtkunt bij onze ServiceDesk.

Waarom je kiest voor Endpoint Protection bij Advisor

Het is onze uitdaging om jou en je collega’s veilig en zorgeloos te laten werken. Daar doen we dan ook alles aan. Onze securityspecialisten hebben jarenlange ervaring en houden hun kennis continu up-to-date. Daar kun je van op aan.

Wil jij meer weten over Endpoint Protection? Wil jij verzekerd zijn van een goed beveiligde ICT-omgeving? Laat ons je helpen. Deel je gegevens met ons en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 – 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
Endpoint Protection samengevat in enkelen punten:
Betrouwbaar
Altijd up-to-date
Optimale beveliging

Meer over Security

Bekijk alles
Endpoints: van begin tot eind beveiligd

In een groeiende digitale wereld is het belangrijker dan ooit om apparaten goed te beveiligen. Dit doe je met meer dan alleen een wachtwoord en tweefactorauthenticatie (2FA). Dreigingen...

Lees meer
Vijf manieren om de IT-kennis van je collega's te upgraden

In een wereld vol digitale oplossingen is het nog altijd de mens die het verschil maakt als het aankomt op IT-security. Zes op de tien medewerkers in Nederland...

Lees meer
De moderne werkplek

Hiermee maak je het beheer een stuk makkelijker Thuis, op kantoor, onderweg; overal willen je collega’s hun bestanden en programma’s...

Lees meer
Onderdeel van