Advisor ICT solutions logo

Thuiswerkplek

De werkplek voor optimale productiviteit en flexibiliteit vanuit huis
Tegenwoordig werken er steeds meer organisaties hybride: medewerkers werken zowel thuis als op kantoor. Het is dus belangrijk dat de thuiswerkplek van je collega’s net zo goed en veilig is ingericht als op kantoor, zodat het thuiswerken niet ten koste gaat van andere zaken zoals dataveiligheid en productiviteit. Advisor weet precies welke producten en diensten er nodig zijn voor optimale productiviteit én flexibiliteit, ook vanuit huis.

Voor wie is de thuiswerkplek bedoeld?
De thuiswerkplek is bedoeld voor organisaties met een grootte van 20 tot 500 werknemers, waarin hybride wordt gewerkt. Naast de werkplek op kantoor, is er ook behoefte aan een goed ingerichte werkplek bij de werknemers thuis. Met de thuiswerkplek van Advisor ben je er zeker van dat dit tot in de puntjes wordt verzorgd, zodat jouw collega’s thuis net zo prettig kunnen werken als op kantoor.

Kenmerken en voordelen van de thuiswerkplek

Prettige werkomgeving

Met de thuiswerkplek van Advisor faciliteer je een prettige werkomgeving voor jouw werknemers.

Productiviteit en efficiëntie

Door het inrichten van de thuiswerkplek kunnen werknemers ook thuis productief en efficiënt werken.

Veiligheid

De thuiswerkplek is goed beveiligd waardoor medewerkers thuis net zo veilig werken als op kantoor.

De thuiswerkplek bij Advisor

De thuiswerkplek omvat alle nodige producten en diensten om de werknemer in staat te stellen thuis even productief te zijn als op kantoor. Dit komt neer op het inrichten van de werkplek met apparatuur zoals monitor(en), docking station, toetsenbord en muis. Maar ook een dienst zoals de Managed Printer Service, waarmee de werknemer ook vanuit huis veilig kan printen, behoort hiertoe. De thuiswerkplek kan volledig worden ingericht naar de eigen wensen en behoeften en verschilt dus per organisatie.

Waarom kies je voor de thuiswerkplek bij Advisor?

Advisor heeft de thuiswerkplek uitgewerkt tot een zorgeloze, alles omvattende en zeer flexibele oplossing voor zowel kantoor als thuiswerken. Door onze jarenlange ervaring met het inrichten van werkplekken op elk niveau, hebben wij altijd de passende oplossing in huis.

  • Gegarandeerd advies en oplossingen op maat 
  • Volledige begeleiding tijdens het gehele traject 
  • Vaste maandelijkse tarieven per werkplek 
  • 24×7-ondersteuning voor al je vraagstukken
  • Advisor werkt alleen met A-merken 

Wil jij dat medewerkers thuis net zo veilig en productief werken als op kantoor? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 – 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
De thuiswerkplek samengevat in enkele punten:
Op maat ingericht
Werk thuis als op kantoor
Lever niet in op veiligheid

Meer over Werkplek

Bekijk alles
De hybride werkplek is ideaal voor ‘het nieuwe normaal’

In het nieuwe zakelijke normaal werken we flexibeler dan ooit. Op kantoor, thuis of op flexplekken; dankzij de hybride werkplek werken je collega’s overal met hetzelfde gemak. Een...

Lees meer
Een moderne werkplek op maat – Advisor maakt het mogelijk voor je

Zorgeloos werken op elke plek; dat gun je jouw collega’s toch ook? Nu gaat zorgeloos werken verder dan alleen gebruikmaken van de juiste hardware. Je apps, verbindingen en...

Lees meer
Advisor ICT Solutions wint aanbesteding online werkplekken DGMR

Advisor ICT Solutions heeft de aanbesteding van DGMR - Ingenieurs en adviseurs van de toekomst – recentelijk gegund gekregen voor de outsourcing van haar IT omgeving. De opdracht...

Lees meer
Onderdeel van