Advisor ICT solutions logo

Mobile Device Management

Alle devices altijd up-to-date en onder controle
Grote kans dat je collega’s tegenwoordig niet alleen maar op kantoor werken, toch? Waar zij ook werken, hun laptops en smartphones moeten altijd over de juiste apps, instellingen en beveiliging beschikken. Via mobile device management (MDM) regel je dat centraal en eenvoudig. MDM is een beheeroplossing waarmee jij op afstand de toestellen van je collega’s up-to-date houdt.

Waarom je niet zonder Mobile Device Management kunt
Handmatig beheer van de laptops en smartphones is arbeidsintensief en niet meer van deze tijd. Met Mobile Device Management (MDM) kun je al je toestellen op afstand beheren, ongeacht fabrikant of besturingssysteem. Bovendien kun je updates en instellingen in één keer naar alle gebruikers uitrollen en standaardisatie doorvoeren. Zo wordt het beheren en het beveiligen van je toestellen eenvoudig. 

De belangrijkste kenmerken van MDM

Beheer toestellen op afstand, wanneer jij dat wilt

Beheer toestellen allemaal tegelijk, ongeacht fabrikant of besturingssysteem

Iedereen werkt met dezelfde updates en instellingen

Je collega’s blijven lang zorgeloos doorwerken

Jouw zakelijke data blijft ook op afstand sterk beveiligd

Beheer met MDM: al je toestellen altijd up-to-date en onder controle 

Met MDM, zoals Microsoft Intune, kun je de apps op de toestellen heel makkelijk beheren. Iedereen beschikt daardoor altijd over de juiste versie van de app. Ook toestelinstellingen pas je heel makkelijk aan. Denk aan het in- en uitschakelen van wifi-verbindingen, of het blokkeren van mogelijk schadelijke websites. Dat draagt bij aan een verantwoord gebruik én zorgt voor veel gebruiksgemak. Daarnaast weet je precies welke toestellen er in omloop zijn en kun je standaardisatie doorvoeren, wel zo makkelijk. 

Beveiliging: je informatie blijft binnenboord 

Zakelijke gegevens mogen natuurlijk niet op straat komen te liggen. MDM maakt het makkelijker de zakelijke data op de toestellen te beveiligen. Dat kan op veel verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld zakelijke en privé-informatie van elkaar scheiden en informatie op toestellen op afstand wissen. Ook kun je collega’s verplichten om een wachtwoord in te stellen. De ruime keuze uit mogelijkheden stelt je in staat informatie op toestellen 24×7 veilig te houden. 

Waarom kies je voor MDM bij Advisor?

  • Gegarandeerd advies en oplossingen op maat 
  • Volledige begeleiding tijdens het gehele traject 
  • Vaste maandelijkse tarieven per werkplek 
  • 24×7-ondersteuning voor al je vraagstukken 
  • Advisor werkt alleen met A-merken 

Wil jij voorkomen dat bedrijfsgevoelige data in de verkeerde handen komt door een verloren of gestolen smartphone? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 – 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
Mobile Device Management in enkele punten samengevat:
Altijd up-to-date
Beheer op afstand
Data sterk beveiligd
Zorgeloos doorwerken

Meer over Werkplek

Bekijk alles
De hybride werkplek is ideaal voor ‘het nieuwe normaal’

In het nieuwe zakelijke normaal werken we flexibeler dan ooit. Op kantoor, thuis of op flexplekken; dankzij de hybride werkplek werken je collega’s overal met hetzelfde gemak. Een...

Lees meer
Een moderne werkplek op maat – Advisor maakt het mogelijk voor je

Zorgeloos werken op elke plek; dat gun je jouw collega’s toch ook? Nu gaat zorgeloos werken verder dan alleen gebruikmaken van de juiste hardware. Je apps, verbindingen en...

Lees meer
Advisor ICT Solutions wint aanbesteding online werkplekken DGMR

Advisor ICT Solutions heeft de aanbesteding van DGMR - Ingenieurs en adviseurs van de toekomst – recentelijk gegund gekregen voor de outsourcing van haar IT omgeving. De opdracht...

Lees meer
Onderdeel van