Advisor ICT solutions logo

Als je ziet waar je heen wilt, wordt alles helder

Advisor is jouw vertrouwde partner in ICT
Op het gebied van ICT zijn de mogelijkheden eindeloos. Klinkt geweldig, maar deze vorm van keuzevrijheid maakt je besluiteloos. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Advisor brengt focus. Want als je ziet waar je heen wilt, wordt alles helder. Wij geloven dat aandacht voorwaardelijk is voor goed advies. We vragen door, over je markt, je producten, doelen, dromen en belemmeringen. Samen werken we aan inzicht en halen zo het beste uit elkaar.

14+

Miljoen omzet

64

Medewerkers

1.000+

Klanten geholpen

10.000+

Werkplekken

1985

Opgericht in

Dennis Broman – Algemeen Directeur

“We denken vooruit, kijken verder dan het voorspelbare.”

Hoewel we niet erg fan zijn van het woord, is de beste manier om ons te omschrijven een full-service ICT dienstverlener. Omdat full-service wel erg veel is, hebben we onze dienstverlening zo overzichtelijk mogelijk gecategoriseerd in zes deelgebieden: Werkplek, Productiviteit, Cloud, Security, Consultancy en Communicatie & Infrastructuur.

Samenwerken

Samenwerking was nog nooit zo eenvoudig.

Lees meer
Onze vijf kernwaarden

Wat we doen,

doen we goed.

1

Toegankelijk

We houden van gedegen onderzoek, maar niet van dikke rapporten. We vinden het belangrijk dat je ons weet te vinden en geen drempel voelt om contact op te nemen als je ons nodig hebt.

2

Professioneel

We houden er niet van om maar wat te doen. Wat we doen, doen we goed. We investeren in de beste specialisten, certificeringen en werken alleen samen met de beste merken en organisaties.

3

Klantgericht

Advisor heeft om goed te kunnen ondernemen zelf veel behoefte aan optimale ondersteuning van onze werkprocessen door State of the Art ICT. We weten goed waar onze eigen klanten behoefte aan hebben.

4

Oplossingsgericht

We denken vooruit, kijken verder dan het voorspelbare. We zoeken het beste alternatief voor jouw organisatie en houden hierbij rekening met bedrijfskritische processen en ICT- en businessdoelstellingen.

5

Betrouwbaar

We focussen op bedrijfscontinuïteit en zien ICT niet als een op zichzelf staand doel. Dit geldt zowel voor de implementatiefase als de exploitatiefase. We leveren oplossingen die werken.

Samenwerkingen & partners

We houden er niet van om maar wat te doen. Wat we doen, doen we goed. We investeren in de beste specialisten, certificeringen en werken alleen samen met de beste merken en organisatie.

  • We werken alleen (samen) met A-merken: Microsoft, KPN, Vodafone/Ziggo, Cisco Meraki, Cisco, Uniserver, HP en Apple
  • We zijn Microsoft Gold partner, Premier partner van Cisco, Silver partner van VMWare, Citrix, Veeam en HP en Apple partner
  • We gaan ieder jaar naar bijeenkomsten over de hele wereld van, onder andere onze belangrijkste leveranciers, zoals Cisco en Microsoft. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
Lees meer

Certificeringen

  • We zijn ISO 9001 gecertificeerd: hiermee borgen we de kwaliteit op veel punten.
  • We zijn ISO 27001 gecertificeerd: per juni 2019 voldoen we aan deze wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging
Lees meer

The Future Proof Group

Advisor is onderdeel van de Future Proof Group. Naast voordeel op het gebied van samenwerking, geeft dit ook financiële zekerheid.

Lees meer

Toegankelijk, betrouwbaar &
oplossingsgericht.

Focus met Advisor.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen om ervoor te zorgen dat jullie ICT klaar is voor de toekomst? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via de onderstaande opties:
Onderdeel van