Advisor ICT solutions logo

Moderne werkplek

Altijd en overal flexibel (samen)werken in de cloud
Tegenwoordig werken we graag waar we zelf willen, op een zelf gekozen device en op een tijdstip dat ons uitkomt. Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers hierdoor beter tot hun recht komen en werk beter kunnen combineren met hun thuissituatie. Voor veel functies is dit prima haalbaar, dat hebben we ook gezien tijdens de Corona crisis. Maar het vraagt nogal wat van de werkplek die je aanbiedt. Wat stel je ter beschikking aan je medewerkers om ze optimaal te kunnen laten functioneren? Op die vraag geven wij een antwoord met onze "moderne werkplek".  Met andere woorden: de moderne werkplek is voor iedere organisatie anders, aangepast op jouw situatie, maar staat altijd in de cloud.

Voor wie is de moderne werkplek bedoeld?
De moderne werkplek is bedoeld voor organisaties met een grootte van 20 tot 500 werknemers, die altijd en overal moeten kunnen werken en samenwerken. Dankzij de moderne werkplek kunnen medewerkers op iedere plek, op elk tijdstip en vanaf ieder device productief aan de slag vanuit de cloud, samen of alleen. Doordat deze oplossing schaalbaar is maakt het niet uit als het aantal gebruikers over de tijd varieert. Je betaalt nooit voor iets waar je geen gebruik van maakt.

Kenmerken van de moderne werkplek

Alles in de cloud

Om overal op elke device op ieder moment te kunnen werken, moet alles in de cloud staan. Wij doen dat met behulp van Microsoft technologie: Microsoft 365, Teams, SharePoint, PowerBI, Azure, maar we hebben ook een aantal andere oplossingen, waaronder die van Uniserver. Samen we kijken we wat het beste past bij jouw organisatie. Zijn er applicaties die niet in de cloud gezet kunnen worden? Dan zoeken we samen naar een (hybride) oplossing.

Samenwerken

Samenwerken wanneer, waar en met wie je maar wilt. Bijvoorbeeld een videocall met behulp van Teams. De videocall kun je op je laptop doen, maar ook op je telefoon als je in de auto zit. Bestanden kun je delen in een projectomgeving in Teams of op je eigen OneDrive opslaan en delen via een koppeling of als bestand. Bellen kun je via je eigen nummer in de Teams omgeving, maar ook via je eigen mobiele nummer, maar net wat voor jou goed werkt. Met andere woorden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Misschien wel zo eindeloos dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom kijken we ook graag met je mee. We geven duidelijk advies over welke strategie het beste past bij jouw organisatie.

Devices

Welke devices jouw medewerkers nodig hebben verschilt per organisatie. Een goed pakket aan hardware geeft je medewerkers de kans om optimaal te functioneren en ontneemt een hoop irritatie. We kijken graag samen naar jouw budget en de taken die je medewerkers hebben om zo tot de beste combinatie te komen. De hardware leveren we graag als dat nodig is, we werken samen met  grote leveranciers waaronder HP en Apple.

Is de moderne werkplek veilig?

Daar kunnen we gelukkig volmondig “JA” op zeggen. We beveiligen iedere moderne werkplek met plezier met onze managed security oplossing. Deze oplossing leveren we onder andere in samenwerking met Cisco.

Voordelen van de moderne werkplek bij Advisor

Schaalbaar en flexibel

Schaal eenvoudig op of af als er medewerkers bijkomen of weggaan. Je betaalt per maand per gebruiker of per device. Je hoeft dus geen investeringen te doen in servers op locatie en onvoorziene veranderingen zijn geen risico meer.

Veilig en betrouwbaar

We slaan je gegevens op in de cloud. Indien gewenst leveren we een geavanceerde back-up mee. We kijken ook naar de veiligheid van je gegevens, met onze managed security oplossing.

One stop shop

Advisor is een one stop shop als het gaat om IT en telecom. We leveren graag het geheel aan je af, inclusief hardware, zodat iedereen weet dat je bij Advisor moet zijn als er iets geregeld moet worden op het gebied van IT en telecom, wel zo makkelijk.

Alleen A-merken

We doen zaken met grote spelers op de markt, zoals Microsoft, Cisco, KPN en VodafoneZiggo. Maar we kijken altijd naar wat voor jou de beste oplossing is en zijn onafhankelijk in onze keuze hierin.

Moderne werkplek of online werkplek?

Bij Advisor maken we duidelijk onderscheid tussen de moderne werkplek en de online werkplek. Waar de moderne werkplek gebaseerd is op cloud, is de online werkplek een remote desktop omgeving. Hier lees je alles over onze online werkplek

Waarom kies je voor de moderne werkplek bij Advisor?

  • Gegarandeerd advies en oplossingen op maat 
  • Volledige begeleiding tijdens het gehele traject 
  • Vaste maandelijkse tarieven per werkplek 
  • 24×7-ondersteuning voor al je vraagstukken
  • Advisor werkt alleen met A-merken 

Wil jij dat medewerkers hun werkplezier behouden doordat ze overal eenvoudig kunnen werken? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 – 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
'Twee labels op één ICT-platform: een strategische keuze'
De moderne werkplek samengevat in enkele punten:
Alleen A-merken
Overal aan de slag
Betaal alleen voor wat nodig is
Optie tot geavanceerde back-up

Meer over Werkplek

Bekijk alles
De hybride werkplek is ideaal voor ‘het nieuwe normaal’

In het nieuwe zakelijke normaal werken we flexibeler dan ooit. Op kantoor, thuis of op flexplekken; dankzij de hybride werkplek werken je collega’s overal met hetzelfde gemak. Een...

Lees meer
Een moderne werkplek op maat – Advisor maakt het mogelijk voor je

Zorgeloos werken op elke plek; dat gun je jouw collega’s toch ook? Nu gaat zorgeloos werken verder dan alleen gebruikmaken van de juiste hardware. Je apps, verbindingen en...

Lees meer
Advisor ICT Solutions wint aanbesteding online werkplekken DGMR

Advisor ICT Solutions heeft de aanbesteding van DGMR - Ingenieurs en adviseurs van de toekomst – recentelijk gegund gekregen voor de outsourcing van haar IT omgeving. De opdracht...

Lees meer
Onderdeel van