Advisor ICT solutions logo

Quickscan

Ontdek waar de kansen liggen in jouw ICT-omgeving
De ICT ontwikkelt zich in hoog tempo. Maar waar doe je nu goed aan als verantwoordelijke voor de ICT? Moet je inzetten op productiviteit, of wil je meer de nadruk leggen op veiligheid? Hoe faciliteer je thuiswerken op de manier die het beste past bij jouw organisatie? Het zijn ingewikkelde vraagstukken waarbij jouw huidige omgeving als uitgangspunt dient. Om goede keuzes te maken scannen we je huidige omgeving. Daarvan maken we een rapport, inclusief aanbevelingen en/of een roadmap.

Voor wie is de Quickscan bedoeld?
De Quickscan is bedoeld voor organisaties met 20 tot 500 medewerkers, die vooruit willen en willen weten waar kansen liggen om hun ICT voor ze te laten werken. We nemen de scan bij voorkeur af met de persoon die ook daadwerkelijk verantwoordelijk is voor de ICT. Je hoeft niet technisch onderlegt te zijn, maar het mag wel. Wij passen onze vragen aan aan jouw kennisniveau. Tijdens een Quickscan stellen we alleen vragen, we gaan dus niet de systemen in en hebben geen wachtwoorden nodig.

Welke vragen stellen we tijdens de Quickscan?

We hebben verschillende scans beschikbaar, onder andere als het gaat over het opslaan van data (cloud, op locatie of hybride), veiligheid (Security Scan) en productiviteit van medewerkers (Productivity Scan). Soms is het goed om ze te combineren zodat je een volledig beeld krijgt. Hieronder staan een aantal onderwerpen waar we dieper op in gaan in de Quickscan:

  • Hoe is je huidige IT- en/of cloudomgeving ingericht?
  • Wat zijn je strategische doelstellingen voor de komende periode?
  • Wat is het doel van specifieke applicaties, sites, databases, omgevingen, werkplekken etc.?
  • Hoeveel gebruikers, data en werkplekken faciliteer je?
  • Wat voor data verkeer heb je, hoe is de uitwisseling hiervan geregeld en voldoet aan de wensen en eisen als het om veiligheid en vertrouwelijkheid gaat?
  • Zijn er wettelijke eisen als het gaat om de locatie van de data?
  • Zijn er performancewensen en is er sprake van piekbelastingen?
  • Wat zijn de gevolgen van downtime?
  • Zijn er compliance eisen?

Meer weten?

Wil je weten hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van ICT? We nemen graag een scan bij je af, via Teams of fysiek op locatie. Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 – 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
Quickscan samengevat in enkele punten:
Uitgebreid rapport
Online assessment
Inzicht in je ICT-omgeving
Incl. aanbevelingen en/of Roadmap

Meer over Consultancy

Bekijk alles
Gastblog KPN: Innovatie zorgt niet alleen voor transformatie bij de klant

In de gastblog van oktober deelt René Schenk, directeur KPN Business Partner Organisatie, zijn visie over de ontwikkelingen die hij ziet

Lees meer
Je handen vrij voor innovatie? Besteed ICT-beheer uit.

Proactief en op je business afgestemde applicatie ontwikkeling is voorwaardelijk om te kunnen innoveren in jouw dienstverlening en marktpropositie. Maar hoe creëer je hiervoor voldoende budget, tijd en...

Lees meer
Onderdeel van