Advisor ICT solutions logo

Wifi

Draadloos verbonden zonder zorgen
Slecht werkende wifi is een veelvoorkomend probleem bij bedrijven. Uiteraard is dit iets wat je wilt voorkomen, omdat het ten koste gaat van de productiviteit van je medewerkers of voor irritatie zorgt bij je bezoekers of gasten. Door de wifi te integreren op de netwerkinfrastructuur van jouw organisatie wordt er een compleet ICT-netwerk gecreëerd. En zorg je ervoor dat apparaten overal goed (draadloos) verbonden zijn.

Voor wie is wifi bedoeld?
Gaat jullie organisatie binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie, ondervinden jullie problemen met de huidige wifi oplossing of wil je gewoon grip krijgen op apparaten die verbonden zijn op jullie netwerk? Wij denken graag met je mee over een oplossing die aansluit op wat er nodig is binnen jouw organisatie.

Kenmerken en voordelen van wifi

Overal goed verbonden

We zorgen ervoor dat je kantoor over voldoende access points beschikt, zodat de signaalsterkte overal optimaal is en je collega’s altijd online kunnen zijn. Dit doen we op basis van de behoeften binnen jouw organisatie en een site survey die we uitvoeren.

Beperk storingen tot een minimum

Trage verbindingen zijn niet alleen frustrerend, maar ook funest voor de productiviteit. Met managed wifi hoef jij je om downtime geen zorgen meer te maken. Op afstand houden wij je verbindingen snel en stabiel.

Onderdelen van wifi

Site survey

Wij doorlopen jullie bedrijfsomgeving om te meten wat de dekkingsgraad is. Hierdoor weten we hoeveel access points jullie nodig hebben en waar deze geplaatst moeten worden. Zijn deze alleen intern nodig? Of bijvoorbeeld ook bij jullie buiten op het terrein? Op basis van jullie behoeften zorgen wij voor de nodige wifipunten.

Inrichting wifi-netwerk

Aan de hand van de gegevens die naar voren zijn gekomen tijdens de site survey, installeren wij de accespoints op de juiste locaties. Zo heb jij overal en altijd een goede verbinding. Ook sluiten we het wifi-netwerk aan op jullie huidige netwerk, om zo een complete infrastructuur te creëren.

Managed wifi

Met managed wifi behoud je niet alleen het administratieve overzicht door vaste kosten per maand, maar zijn er nog meer voordelen. Via een dashboard heb je eenvoudig inzicht in het gebruik van je netwerk. En zorgen wij ervoor dat je veilig kan werken door continue monitoring en het uitvoeren van updates. Bij groei zorgen wij er ook voor dat je wifi-netwerk met je meebeweegt en je nieuwe medewerkers ook lekker aan de slag kunnen, zonder dat je netwerk overbelast raakt.

Waarom kies je voor wifi bij Advisor?

  • Gegarandeerd advies en oplossingen op maat
  • Wij werken alleen met A-merken
  • 24×7 ondersteuning en monitoring
  • Vaste maandelijkse tarieven

Wil jij voorkomen dat jouw medewerkers of bezoekers niet kunnen werken omdat zij geen goede verbinding hebben? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 – 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
'Alles moet dan gewoon werken en Advisor begrijpt het als geen ander'
Wifi samengevat in enkelen punten:
Schaalbaar
Goede dekking
Betaal nooit teveel
Naadloze integratie op netwerk
Beperk storingen tot een minimum

Meer over Communicatie & infrastructuur

Bekijk alles
Hoe kun je real-time tracking garanderen in heel Europa?

Huidige situatie van de transport & logistieke sector. De sector kent verschillende uitdagingen die de efficiëntie en betrouwbaarheid van leveringen...

Lees meer
Efficiënter werken voor iedereen

Advisor ICT Solutions uit Mijdrecht verzorgt met 70 medewerkers het beheer en de inrichting van moderne werkplekken, servers, communicatieoplossingen en...

Lees meer
Bedrijfsverhuizing? Met deze 10 tips kies je de juiste zakelijke internetverbinding

Om ervoor te zorgen dat de overgang soepel verloopt is een goede voorbereiding essentieel. Zo is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je ICT voorziening op orde...

Lees meer
Onderdeel van