Advisor ICT solutions logo

Second opinion

Een onafhankelijke second opinion voor de ICT-omgeving van je organisatie
Een goed begin is het halve werk, toch? Daarom vinden we het bij Advisor zo belangrijk dat het gehele traject, van het advies tot de implementatie ervan, van de hoogste kwaliteit is. Binnen de ICT zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Advisor brengt focus.

Voor wie is een second opinion bedoeld?
Wanneer je gaat investeren de ICT-omgeving van jouw organisatie, dan wil je natuurlijk dat dit zo goed mogelijk gebeurd. Heb je hier al een bedrijf voor ingeschakeld maar twijfel je nog of dit de beste optie is? Je kunt ten alle tijden contact met ons opnemen voor een vrijblijvende second opinion.

Kenmerken en voordelen van een Second opinion

Onafhankelijk advies

Begeleiding bij uw keuze door onze specialisten

Aandacht voor goed advies

Geheel vrijblijvend

Vanuit jouw perspectief

Tijdens een second opinion zullen wij altijd kijken naar wat vanuit jouw perspectief de beste keuze is. Bij Advisor lopen er meer dan genoeg ervaren specialisten rond om een onafhankelijk advies te geven over de ICT-omgeving van jouw organisatie. Wij staan als trusted advisor naast je alsof het ons eigen bedrijf is.

Waarom kies je voor een second opinion bij Advisor?

Wij geloven dat aandacht voorwaardelijk is voor goed advies. We vragen door, over je markt, je producten, doelen, dromen, blokkades en belemmeringen. Samen werken we aan inzicht en halen zo het beste uit elkaar. Want als je ziet waar je heen wilt, wordt alles helder. Meer weten over een second opinion?

Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 – 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
Second opinion samengevat in enkele punten:
Altijd vanuit jouw perspectief
Vrijblijvend en onafhankelijk advies
Specialisten met veel kennis en ervaring

Meer over Consultancy

Bekijk alles
Gastblog KPN: Innovatie zorgt niet alleen voor transformatie bij de klant

In de gastblog van oktober deelt René Schenk, directeur KPN Business Partner Organisatie, zijn visie over de ontwikkelingen die hij ziet

Lees meer
Je handen vrij voor innovatie? Besteed ICT-beheer uit.

Proactief en op je business afgestemde applicatie ontwikkeling is voorwaardelijk om te kunnen innoveren in jouw dienstverlening en marktpropositie. Maar hoe creëer je hiervoor voldoende budget, tijd en...

Lees meer
Onderdeel van