Zakelijke telefonie
Altijd en overal bereikbaar voor klanten én medewerkers
Voorheen boden we zowel vaste als mobiele telefonie als internet. We merken in de praktijk dat tegenwoordig alles door elkaar loopt. De grenzen van deze oplossingen vervagen, doordat we bijvoorbeeld ook een vast nummer kunnen koppelen aan onze Teams omgeving, en met onze mobiele telefoon uit kunnen bellen met een vast nummer. Wel zo prettig in de huidige tijden waarin veel mensen genoodzaakt zijn om thuis te werken.

Voor wie is zakelijke telefonie bedoeld?

Als jij ervoor wilt zorgen dat jouw organisatie overal bereikbaar is voor jouw klanten én medewerkers wanneer het nodig is, dan is telefonie onmisbaar. Of je nou een organisatie van een aantal mensen hebt of 500, bereikbaarheid is een must. Hoe je telefonisch bereikbaar wilt zijn verschilt per organisatie, we kijken graag met je mee wat voor jouw organisatie het beste past.

Kenmerken en voordelen van zakelijke telefonie

Altijd uitbellen met een vast nummer

We zorgen ervoor dat je via je mobiele telefoon met een vast nummer kunt uitbellen (handig als je thuiswerkt) of dat je vaste nummer geïntegreerd wordt in Teams, zodat je op je laptop (of mobiele telefoon) kunt uitbellen.

Onderdelen van zakelijke telefonie

Mobiele telefonie

Hardware, simkaarten en abonnementen

Vaste telefonie

Hardware, datalijnen (indien noodzakelijk) en abonnementen

VOIP

Bellen via een internetverbinding

Wil je de mobiele telefoons op afstaand kunnen beheren? Of wil je dat door ons laten doen? Dan kan MDM ( Mobile Device Management) een goede oplossing zijn. Het beheren van gebruikersrechten en het beveiligingsbeleid gebeurd dan allemaal vanaf één centraal punt.

Waarom kies je voor telefonie bij Advisor?

Wij leveren al meer dan 20 jaar telefonie aan onze klanten. Momenteel werken we samen met een aantal grote partners zoals KPN, VodafoneZiggo, Meraki en RouteIT. Hierdoor vinden we altijd de oplossing die het beste aansluit op de behoeften in jouw organisatie.

Wil jij frustratie bij klanten, omdat medewerkers niet goed bereikbaar zijn, voorkomen ? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 - 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
'Altijd bereikbaar met KPN ÉÉN'
Telefonie samengevat in enkele punten:
Beheer op afstand mogelijk
Altijd een vast nummer bruikbaar
De beste oplossing door een breed aanbod

Meer over Communicatie & infrastructuur

Bekijk alles
Productiever en veiliger werken dankzij managed wifi

Wifi is van levensbelang voor elke organisatie. Daar hoeven we je niet van te overtuigen. Maar hoe zorg je ervoor dat het snel, stabiel en veilig werkt, en...

Lees meer
Altijd bereikbaar met zakelijke telefonie via KPN EEN

Als klant wil je dat je gewoon altijd goed geholpen wordt. Dat vinden wij niet meer dan logisch. Een goede dienstverlening begint bij een optimale bereikbaarheid. Met zakelijke...

Lees meer
Sla twee vliegen in één klap: verbeter je telefonische bereikbaarheid én je klanttevredenheid

Als er één aspect van grote invloed is op de klanttevredenheid, dan is het wel je telefonische bereikbaarheid. Lang in de wacht staan of eindeloos worden doorverbonden; niemand...

Lees meer
Onderdeel van