Zelfstandig samen: Advisor & Futureproof group

Waar gaat het heen in de ICT? U zult het zich ongetwijfeld ook regelmatig afvragen. Door de veelheid van mogelijkheden heeft Advisor daarom bewust gekozen voor topkwaliteit in selectieve ICT-domeinen. Om u tegelijkertijd binnen zoveel mogelijk relevante disciplines van dienst te kunnen zijn en om kennis te bundelen vanwege de toenemende complexiteit van ICT-oplossingen heeft Advisor zich aangesloten bij de Futureproof Group, een groep van zelfstandige ICT ondernemingen met focus op het MKB.

Verandering is de enige constante

Nieuwe mogelijkheden doen zich continu voor. Omdat ICT kritisch verankerd ligt in processen geloven wij dat toekomstbestendigheid leidend moet zijn bij keuzes die organisaties maken. Advisor heeft bewust gekozen voor geselecteerde A-merk oplossingen waarvan wij vinden dat ze onze klanten schaalbaar voordeel kunnen opleveren en waarbij wij onze volledige expertise kunnen aanbieden. Met sterke merken als Microsoft, Cisco Meraki, KPN, Vodafone Ziggo, Veeam en Uniserver kunnen we u zo op vele terreinen het beste van het beste bieden, ook in de toekomst.

Jack-of-all trades, Master of none

De complexiteit van ICT-oplossingen en de steeds grotere mogelijkheden in steeds meer facetten van onze organisatie maakt het noodzakelijk om te kiezen voor geselecteerde disciplines. Zo heeft Advisor enkele jaren geleden voor gerichte oplossingen binnen (managed) networking, hosting, communications, security en modern workplace gekozen. Door toe te treden tot de Futureproof group, een groep van 7 zelfstandige ICT specialisten voor het MKB, kan Advisor u nu ook aanvullende ICT disciplines aanbieden en tegelijkertijd uw primaire aanspreekpunt en coördinator blijven.

Wie is Futureproof group

Als groep borgen we brede expertise en specialisatie tegelijk. We staan dichtbij onze klanten. Met aandacht maken we het verschil; vandaag én morgen. Continu zoeken we inzichten die klanten en ook onszelf houvast geven en verder helpen. Binnen de Futureproof Group werken circa 300 goed opgeleide en gemotiveerde professionals en binnen de groep beschikken we over zowel ISO9001:2015 als ISO27001:2013 certificeringen.

De Futureproof group wil dé managed service provider van Nederland voor de zakelijke markt zijn en als indviduele bedrijven willen we u de persoonlijke aandacht en kwaliteit blijven geven die u van ons gewend bent.

Kijk voor meer informatie over onze Futureproof collega’s op Futureproof.nl

Wilt u meer weten over specifieke producten en diensten die wij u als Advisor vanuit de groep kunnen aanbieden, neem dan contact op met uw Account  Manager of stuur ons een terugbelverzoek.

  Heb je een vraag over dit bericht? We horen het graag! We doen ons uiterste best om je vraag dezelfde dag nog op te pakken.

  Gerelateerd

  WhiteVision

  Klantcase WhiteVision: Advisor en de cloud passen bij ons 

  Voor de lancering van de community- en webbased factuurverwerkingstool Hubl zocht Frank de Wit, directeur-eigenaar van WhiteVision, een ICT-partner die een betrouwbaar, veilig en schaalbaar cloudplatform kon inrichten en beheren. Hij vond die in Advisor ICT Solutions.

   Up-to-date met onze nieuwsbrief

   Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

   ISDN stopt september 2019

   Laat u niet verrassen en kom in actie!

   Lees meer