Advisor ICT solutions logo

Glenn in 't Veld - Accountmanager

Home » Inspiratie » Blogs » Medewerkersverhalen » Glenn in ‘t Veld – Accountmanager


Vertel, wie ben je?

Ik ben Glenn in ’t Veld, 30 jaar en kom uit Wilnis. Dit ligt direct tegen Mijdrecht aan. Wat betekent dat ik lekker weinig reistijd heb wanneer ik rechtstreeks naar kantoor ga vanuit huis.

De regie houden over klanten

Sinds mei 2021 ben ik werkzaam bij Advisor als Accountmanager en ben ik eindverantwoordelijk voor een eigen set aan klanten. Eindverantwoordelijk betekent dat ik de regie over een klant houdt;

  • Wat gebeurt er?
  • Wanneer gebeurt het?
  • Hoe gebeurt het?
  • etc etc

Daarbij is het zaak dat de klanten blij zijn met Advisor, de medewerkers van Advisor het leuk vinden om projecten voor onze klanten te doen en we onderaan de streep ook nog geld verdienen.

Collega’s maken Advisor

Het leukste aan Advisor vind ik de mensen die bij ons werken. We hebben oprecht een super leuk team dat elkaar ook aan durft te spreken wanneer we zaken niet volledig correct uitvoeren. Echter is dit altijd om onszelf te blijven verbeteren in onze service naar onze klanten toe. De rol van Accountmanager is erg divers en kun je volledig zelf indelen. Er is ook ruimte om initiatief te nemen en tonen. Goede ideeën worden gewaardeerd en uitgeprobeerd.

Naast de rol die ik vervul als Accountmanager ben ik ook voorzitter van de OR. Dit geeft mij de ervaring om over andere zaken na te denken dan onze eigen business. Er moet dan gedacht worden aan de bedrijfsvoering van Advisor en onze eigen mensen.

Veel ruimte en zelfstandigheid

Heel eerlijk heb ik niet erg moeten wennen aan bepaalde zaken toen ik bij Advisor kwam. Er wordt wel een grote mate van zelfstandigheid verwacht. Dit is iets om mee rekening te houden. Echter heb ik dit altijd wel gehad in voorgaande rollen en was dit dus niet nieuw voor mij.

Actieve bourgondiër

Naast werk heb ik een vriendin en twee kleine kinderen én een hond. Op z’n tijd drink ik met vrienden nog een borrel. Daar houd ik mij druk mee. Tussen alle bedrijvigheid door probeer ik regelmatig te sporten. Dit is nodig als je van lekker en veel eten houdt. En als kers op de taart doe ik naast dit alles nog een Master studie ‘Business Process Management and IT’ aan de Open Universiteit. Deze studie is vanuit Advisor gefinancierd en laat denk ik goed zien dat Advisor mensen de kans wil geven om zichzelf te ontwikkelen.

Chocolade ontbijt

Ontbijten, dat doe ik met Chocolade Cruesli met melk!

Meer over Medewerkersverhalen

Bekijk alles
Sportclinics

Klimmen Strandfietsen Wakeboarden Boulderen

Lees meer
Glenn in 't Veld - Accountmanager

Vertel, wie ben je? Ik ben Glenn in ’t Veld, 30 jaar en kom uit Wilnis. Dit ligt direct tegen...

Lees meer
Business Productivity Team

Vertel, wat is het Business Productivity Team? Het Business Productivity Team (BP-Team) is een groep toegewijde en gemotiveerde specialisten, waarbij...

Lees meer
Onderdeel van