Advisor ICT solutions logo

Team Business Productivity

Home » Inspiratie » Blogs » Medewerkersverhalen » Business Productivity Team


Vertel, wat is het Business Productivity Team?

Het Business Productivity Team (BP-Team) is een groep toegewijde en gemotiveerde specialisten, waarbij de focus ligt op het productiever maken van haar klanten. Binnen het Team bestaan er verschillende disciplines waarmee de klant geholpen wordt. Het Team handelt vanuit het perspectief van de klant om zo betere adviezen te kunnen geven.

Wat doen jullie precies?

Bij het BP-team werken we nauw samen met onze klanten om hun huidige processen te analyseren en te identificeren waar ze kunnen worden verbeterd. Als onderdeel van ons team ben je verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten over de beste tools en technologieën om hun productiviteit te verhogen. Dit betekent dat je hen zal begeleiden bij het implementeren van deze oplossingen. Wij helpen onze klanten met de inrichting van hun Microsoft 365 producten. Denk hierbij aan het volgende:

  • Goed inrichten en beheren van de documenten op SharePoint
  • Adviseren over de beste communicatiekanalen binnen organisaties
  • Automatiseren van simpele handmatige handelingen met PowerAutomate
  • Processen verbeteren door het inzetten van PowerApps

Wat betekent dit nou concreet?

Onze klanten komen vaak bij ons terecht omdat er een behoefte is naar een handigere manier van werken, vaak begint dit met de opslaglocatie van de bestanden. Omdat SharePoint een onderdeel is van de Office 365 licentie is dit vaak een logische oplossing. Wij ondersteunen onze klanten dan bij het goed inrichten van SharePoint en helpen ze omgaan met alle voordelen zoals samenwerken in bestanden en versiebeheer. Daarnaast ondersteunen we onze klanten ook met het inrichten van een landingspagina/Intranet voor alle medewerkers van de organisatie.

Nadat de bestanden in SharePoint staan merkt de klant vaak snel dat er nog veel meer winst valt te behalen binnen de Microsoftproducten. Omdat alle producten met elkaar communiceren zijn er koppelingen met elkaar mogelijk waardoor handmatige handelingen vaak makkelijk weg te automatiseren zijn. Bijvoorbeeld het slepen van een mail naar een map dagelijks kan worden vervangen door een flow.

Daarbovenop kan het ook nog eens voorkomen dat klanten bepaalde processen hebben wat versneld kan worden. Vaak wordt Excel gebruikt als plannings- of rekentool. Dit kan voor de gebruiker vergemakkelijkt worden in een PowerApp.

Meer over Medewerkersverhalen

Bekijk alles
Sportclinics

Klimmen Strandfietsen Wakeboarden Boulderen

Lees meer
Glenn in 't Veld - Accountmanager

Vertel, wie ben je? Ik ben Glenn in ’t Veld, 30 jaar en kom uit Wilnis. Dit ligt direct tegen...

Lees meer
Business Productivity Team

Vertel, wat is het Business Productivity Team? Het Business Productivity Team (BP-Team) is een groep toegewijde en gemotiveerde specialisten, waarbij...

Lees meer
Onderdeel van