Online werkplek

Wat is een online werkplek bij Advisor

Mobiel werken is het zakelijke toverwoord van het moment. Alleen is niet iedereen geholpen met een standaard laptop en smartphone. Organisaties die met zware applicaties werken, hebben bijvoorbeeld behoefte aan extra rekenkracht en capaciteit. Onze online werkplekken brengen de flexibiliteit van de cloud samen met de performance van de vaste werkplek.

Altijd toegang tot je bestanden

De online werkplek van Advisor biedt toegang tot al je apps en bestanden. Deze staan niet langer lokaal op je harde schijf opgeslagen, maar zijn beschikbaar via een terminalserver. Je kunt vanaf iedere (kantoor)locatie en ieder device op deze server inloggen. Daarmee biedt onze online werkplek dezelfde functionaliteiten en security als moderne cloudomgevingen. De online werkplek biedt echter meer voordeel en mogelijkheden dan de reguliere cloud.

Ideaal in combinatie met on-premise apps

Als je werkt met zwaardere, on-premise apps, dan wil je natuurlijk wel dat dat snel, stabiel en veilig verloopt. In dat geval werk je waarschijnlijk met vaste werkplekken, zoals thin clients, die die performance kunnen bieden. Tegelijkertijd profiteer je met de online werkplekken van de bekende flexibiliteit die de cloud kan bieden.

Zeer laag risico op datalekken

Via de online werkplekken kun je al je bestanden op de server opslaan. Lokale opslag is dus niet meer nodig. Daardoor ben je verzekerd van een laag cyberrisico. Kies je hierbij voor thin clients, dan hoef je je ook geen zorgen te maken dat verlies of diefstal voor problemen zorgt, een risico dat bij laptops of tablets bijvoorbeeld wél van toepassing is.

Kostenefficiënte oplossing

Ook op het gebied van kostenefficiëntie is de online werkplek de juiste keuze. Heb je voornamelijk vaste werkplekken, dan kun je prima uit de voeten met budgetvriendelijke oplossingen zoals thin clients, in plaats van kostbaardere laptops. Ook het beheer wordt eenvoudiger, omdat er maar één centrale omgeving is die je hoeft te beheren. Dat bespaart je een hoop tijd én geld.

Hoogwaardige oplossingen van A-merken

Onze online werkplekken draaien op toonaangevende servertechnologieën van Microsoft en Citrix. Je haalt hiermee zeer krachtige oplossingen in huis waarmee je jarenlang vooruit kunt.

Waarom kies je voor de online werkplek?

 • Overal aan de slag dankzij centrale toegang tot apps
 • Krachtige werkplekoplossing in combinatie met thin clients en on-premise apps
 • Mogelijkheid tot kostenefficiënter inrichten van de IT-omgeving
 • Hoge mate van dataveiligheid dankzij strikt gecentraliseerde opslag
 • Hoogwaardige technologie van Microsoft en Citrix

Waarom wij jouw partner voor de online werkplek zijn

 • Gegarandeerd advies en oplossingen op maat
 • Volledige begeleiding tijdens het gehele traject
 • Vaste maandelijkse tarieven per werkplek
 • 24×7-ondersteuning voor al je vraagstukken
 • Advisor werkt alleen met A-merken

Heb je een vraag over deze dienst?

Stel een vraag

Gerelateerd

  Up-to-date met onze nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

  De vijf stappen naar optimale samenwerking in jouw organisatieVoor directieleden die weten dat het slimmer kan

  Download de whitepaper en ontdek hoe je de productiviteit van samenwerkingen kunt vergroten en hoe je kunt bepalen waar je in de jouw dagelijkse praktijk het beste kunt beginnen.

  ISDN stopt september 2019

  Laat u niet verrassen en kom in actie!

  Lees meer