Roadmapping

Roadmapping van je ICT

Roadmapping is het opstellen van een ICT meerjarenplan. In dit plan worden alle toekomstige projecten op chronologische volgorde (de roadmap) gezet. Denk aan vervanging van hardware, licenties verlengen, uitbreidingen en nieuwe functionaliteit.

Input vertaald naar een meerjarenplan

Voordat we met een roadmap komen doen we eerst onderzoek naar jouw organisatie. Wat zijn de doelstellingen voor de komende jaren en hoe kan ICT hierin faciliteren? Onze ICT experts kijken samen naar de ICT omgeving van jouw organisatie. Dat doen we met behulp van:

 • Interviews met descissionmakers
 • Invenarisatie huidige infrastructuur
 • Kennis en ervaring Advisor (toekomstbeeld)

Met deze input wordt de Roadmap samengesteld waarin op globaal niveau de projecten en de te verwachten investeringen worden opgenomen. Zo ontstaat er inzicht over de toekomst en kan de Roadmap gebruikt worden als praatstuk in bijvoorbeeld overleggen over de ICT infrastructuur en het opstellen van budgetten.

Roadmapping bij Advisor

Bij Advisor stellen we niet alleen de roadmap op. We bewaken hem ook proactief en stellen hem eventueel ook bij wanneer de situatie wijzigt. Daarnaast kunnen wij gelukkig zeggen dat ons portfolio aan diensten breed genoeg is om alle IT en telecom vraagstukken ook zelf op te lossen. Dat betekent dat je voor je gehele ICT bij ons terecht kunt, wel zo makkelijk en duidelijk.

Heb je een vraag over deze dienst?

Stel een vraag

Gerelateerde diensten

  Heb je een vraag over deze dienst? We horen het graag! We doen ons uiterste best om je vraag dezelfde dag nog op te pakken.

  Gerelateerd

  Zet de punten op de i van je security 

  Al enige jaren tekent zich een trend af in het zakelijke landschap. Bedrijven maken vaker gebruik van cloudoplossingen en krachtige mobiele devices en daardoor zijn medewerkers in staat overal te…

   Up-to-date met onze nieuwsbrief

   Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

   ISDN stopt september 2019

   Laat u niet verrassen en kom in actie!

   Lees meer