Endpoint security
Betrouwbare beveiliging voor je devices
Het blijkt iedere dag weer in het nieuws: er zijn steeds meer partijen die door middel van ransomware aanvallen proberen de computersystemen van anderen binnen te dringen om zich gegevens toe te eigenen, en deze vervolgens tegen betaling weer vrij te geven. Vanuit dit gegeven is de noodzaak om verschillende verdedigingslinies om je centrale systemen en de computers waar jij en jouw medewerkers dagelijks op werken optimaal te beveiligen.

Voor wie is Endpoint security bedoeld?
We hebben hierom meerdere mogelijkheden om deze verdediging tegen kwaadwillenden in te richten. Een hiervan is Endpoint security. Met deze dienst richten wij ons op de computer waarmee jij en jouw medewerkers dagelijks werken, meestal een laptop of desktop en de eventuele (virtuele)servers binnen je netwerk. Dit doen we door geautomatiseerd gespecialiseerde antivirus software te installeren op alle endpoints in je organisatie.


Nadat de initiële installatie heeft plaatsgevonden zorgen we ervoor dat deze software continu van de laatste updates wordt voorzien en krijg je inzicht in welke endpoints niet goed of volledig beveiligd zijn, bijvoorbeeld doordat ze een tijd niet aan je bedrijfsnetwerk verbonden zijn geweest.  

Kenmerken en voordelen van Endpoint security

Optimaal beveiligd

Alle endpoints in de organisatie worden optimaal beveiligd met gespecialiseerde antivirus software. Zo ben je optimaal beveiligd tegen hackers en ransomware.

Altijd up-to-date

Onze medewerkers zorgen ervoor dat de antivirus software van de laatste updates wordt voorzien, zodat dit niet ten koste gaat van de beveiliging.

Waarom kies je voor endpoint security bij Advisor?

Advisor richt zich met Endpoint Security op het optimaal beschermen van het endpoint. Omdat wij weten hoe belangrijk dit is, helpen we je hier graag bij. Onze securityspecialisten hebben jarenlange ervaring en houden hun kennis continu up-to-date door het behalen van de meest recente certificaten in hun vakgebied.

Wil jij zeker zijn van een goed beveiligde ICT-omgeving? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 - 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
Endpoint security samengevat in enkelen punten:
Betrouwbaar
Altijd up-to-date
Optimale beveliging

Meer over Security

Bekijk alles
Whitepaper: Zet de punten op de i van je security

Al enige jaren tekent zich een trend af in het zakelijke landschap. Bedrijven maken vaker gebruik van cloudoplossingen en krachtige mobiele devices en daardoor zijn medewerkers in staat...

Lees meer
Vijf manieren om optimaal weerbaar te blijven tegen cybercrime

Hoe zorg je ervoor dat je collega’s altijd en overal goed beschermd zijn tegen cyberdreigingen als ransomware en hacks? Het is een van de grootste uitdagingen voor IT-beheerders...

Lees meer
Maak van ICT-veiligheid een continue actualiteit

Heb jij recent nog iets gelezen over de hacks bij Universiteit Maastricht en Medisch Centrum Leeuwarden? En over hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden? Hoogstwaarschijnlijk niet....

Lees meer
Onderdeel van